0%
Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Sondaj privind situația tinerilor care au părăsit sistemul de protecție

Îți mulțumim că accepți să răspunzi la acest chestionar. Scopul acestui chestionar este de a cunoaște ce s-a întâmplat cu tine și alți tineri ca tine după ce ați părăsit sistemul de protecție specială, respectiv v-a încetat măsura de plasament în centre, la familii sau asistenți maternali personali. Ne interesează să aflăm ce s-a schimbat în viața ta personală și profesională, ce sprijin ai primit pentru a te putea descurca pe cont propriu și integra mai ușor în societate și pe piața muncii.

Obiectivul principal al studiului nostru este de a îmbunătăți serviciile de integrare socio-profesionale oferite tinerilor care părăsesc sistemul de protecție. Studiul este realizat de Asociația Sociometrics la cererea SOS Satele Copiilor România cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii. 

Participarea ta la acest studiu este voluntară și îți suntem foarte recunoscători pentru timpul pe care ni-l acorzi răspunzând la acest chestionar. Completarea acestui chestionar este foarte simplă și durează aproximativ 20-25 de minute. Nu trebuie decât să citești cu atenție întrebările, variantele de răspuns precum și instrucțiunile de completare corespunzătoare fiecărei întrebări și să bifezi răspunsurile care corespund cel mai bine situației sau opiniilor tale. Dacă nu știi sau nu dorești să răspunzi la o anumită întrebare, poți trece la următoarea întrebare.

Răspunsurile și informațiile pe care ni le vei furniza sunt strict confidențiale și anonime. Nu culegem date cu caracter personal care ar putea conduce la identificarea ta sau a oricăror altor participanți la studiu. Răspunsurile pe care le vei da la întrebările din acest chestionar vor fi analizate prin procedee statistice, iar rezultatele vor fi publicate într-un raport de cercetare care va fi făcut public în format tipărit și digital pe site-ul SOS Satele Copiilor România.

Pentru a consulta politica noastră în privința datelor cu caracter personal vizitați Politica de Confidențialitate.

Apăsând pe butonul înainte îți exprimi acordul cu politica noastră de confidențialitate și îți dai consimțământul de a participa la acest studiu.

Acest sondaj este anonim.

Înregistrarea răspunsurilor la sondaj nu conţine nicio informaţie de identificare despre respondent, cu excepţia cazului în care o întrebare din sondaj a cerut în mod explicit aceasta.

Dacă aţi utilizat un cod pentru a avea acces la acest sondaj, vă asigurăm că informaţiile referitoare la acest cod nu vor fi stocate împreună cu răspunsurile. Acestea sunt gestionate într-o bază de date separată şi vor fi actualizate numai pentru a indica dacă aţi finalizat sau nu sondajul. Nu există nicio modalitate de a corela codul dumneavoastră cu răspunsurile date la întrebările din sondaj.